ksder_aboutpicKad?köy’de resim, heykel, seramik sanat?yla u?ra?an sanatç?lar?n çal??malar?n? Atatürk ?lkeleri ve Türk Sanat Kültürü do?rultusunda geli?tirmek, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak, dostluk ba?lar?n? kurmak ve ya?atmak, üyelerinin sosyal ve ekonomik haklar?n? korumak üzere ressam Perihan Baykal öncülü?ünde sanatç? arkada?lar? ile birlikte 28.01.2000 tarihinde kurulmu?tur. Derne?imiz, ?stanbul’da geleneksel hale getirilen sergiler, di?er illerde ve yurtd???nda açt??? sergilerle ismini duyurmu?tur. Bunun d???nda her ay, üyeleri biraraya getiren yemekler ve kültürel geziler düzenleyerek, etkinliklerini sürdürmektedir. Ayr?ca derne?imizin kendine ait bir galerisi bulunmaktad?r. Bu galeri, üye sanatç?lar?m?z?n sergilerine ev sahipli?i yapmaktad?r.

Kad?köy Belediyesi KSD Toplant? Salonu

xrayvaz