De?erli Üyemiz,

2010-2011 faaliyet dönemimiz 13 Eylül 2010 günü ba?lam??t?r. Hepinize sa?l?kl? ve ba?ar?l? bir dönem temenni ediyoruz.

Bu y?lki faaliyetlerimizi k?saca özetlersek;

Derne?imizin kurulu?unun 10. seneyi devriyesidir. Bu nedenle 1 hafta süre ile sergi,söyle?i ve kutlamalar yap?lacakt?r. Bu konuyla ilgili kutlama komisyonu kurulacakt?r.

?ehir içi sanatsal ve kültürel gezilere a??rl?k verilecektir. (Sergi,Müze,yemek,vs.) Ayl?k yemeklerimiz bazen gezilerde bazen de dernekte olup konuk konu?mac?larla renklendirilecektir.

Bu ayki ilk toplant?m?z 5 Ekim 2010 Sal? günü saat 14-17 aras?nda , Eski  Kaymakaml?k Binas? (Kad?köy ?skele kar??s?) Dernek Binam?zda olacakt?r. Sizleri aram?zda görmekten mutluluk duyaca??z. 2010-2011 çal??ma döneminin hepinize ?ans getirmesini temenni ederiz.

Sevgilerle

Yönetim Kurulu Ad?na