De?erli Üyemiz,

Derne?imiz 2009-2010 faaliyet y?l?n? ba?ar?l? bir ?ekilde tamamlam?? bulunmaktad?r. 2010 ?stanbul’un kültür merkezi olmas? sebebiyle bu y?l Kad?köy Sanatç?lar Derne?i olarak biri ?stanbul’da, di?eri Antalya’da iki sergi açm?? bulunmaktad?r. Buna ilaveten 3. sergimiz Bozcaada’da olacakt?r. Antalya Muratpa?a Belediyesi Ayd?n Kanra Sanat Galerisi’nde, Belediye Ba?kan? Süleyman Evcilmen ve meclis üyeleri taraf?ndan açt???m?z sergi halk taraf?ndan çok ilgi görmü?tür. Derne?imizin ad?n?n duyurulmas? ve sanatç? arkada?lar?m?z?n eserlerini sergilemesi yerel bas?nda Hürriyet, Milliyet gazetelerinde yer alm??t?r. Katlan arkada?lara te?ekkür ederiz. Temmuz ay?nda Bozcaada yaz sergimizin ayn? derecede ba?ar?l? geçece?ini umuyoruz. Hepinize yo?un geçen k?? sezonundan sonra iyi tatiller, sa?l?kl? günler ve çal??malar?n?zda ba?ar?lar dilerim. Derne?imizin kurulu?unun 10. y?l?n?n önümüzdeki y?l bir hafta süre ile çe?itli kültürel faaliyetlerle kutlayaca??z. Bu konuda sizlerin fikir ve katk?lar?n? bekliyoruz. Hepinizi sevgi ile kucaklar?m.

Yön. Kurulu Ad?na

Ba?kan Perihan Baykal