Ocak 2011
« Ara   May »

resim sergisi

Yazar: Ksder | Kategori: Duyurular | 18. Oca. 2011

De?erli üyemiz,29-01-2011 Cumartesi Geleneksel ?stanbul Sergimizin aç?l??? yap?lacakt?r.Sergiye kat?lacak sanatc? arkada?lar?n,eserleri 27-28 ocak günleri saat 11-16 aras? Kad?köy Belediyesi fuayesinde teslim al?nacakt?r.Sergiye kat?l?m 4,adet olup ,özenle seçilip getirilmesi  gerekmektedir.Aç?l?? kokteyli 29-ocak-Cumartesi saat 15-17 aras?nda olacakt?r.Sergiye kat?lacak sanatc? arkada?lar?n bilgilerine.
KSD Ynt.Kurulu ad?na                             [...]

взлом вконтакте

10.yıl kutlama kokteyli

Yazar: Ksder | Kategori: Kategorisiz | 4. Oca. 2011

De?erli üyelerimiz,10 ocak pazartesi saat 1400 Be?ikta? iskelesi Dernek binam?zda kurulu?umuzun 10.y?l?n? sizlerle birarada kutlamak için yapaca??m?z kokteyle hepiniz davetlisiniz..   görü?mek üzere.  ksder yönetim kurulu.
jordan 11 low bred jordan retro 11 hare 7s playoffs 11s low bred 11s jordan 11 low bred jordan retro 12 cement tongue 5s jordan 6 midnight navy 5s low [...]

продвижение сайта статьи

perihan baykal resim sergisi

Yazar: Ksder | Kategori: Duyurular | 4. Oca. 2011