Aralık 2010
« Eki   Oca »

10.Yıl Kutlamaları

Yazar: Ksder | Kategori: Etkinlikler | 13. Ara. 2010

Sevgili üyelerimiz, bu y?l derne?imizin 10.seneyi devriyesi olmas? nedeniyle, çe?itli aktivitelerimiz ve sanatsal faaliyetlerimiz olacakt?r. ?lerleyen günlerde sizlere duyurular yapaca??z. ?lk olarak, bu senenin an?s?na 2011 el ajandas? bast?rmay? dü?ünüyoruz. Bu ajandada eserinin yer almas?n? isteyen arkada?lar?n bizimle irtibat kurmas?n? rica ederiz.
Yönetim kurulu ad?na,
jordan 11 playoffs jordan 7 jordan 11 playoffs jordan 13 low bred [...]

личные

Yeni Yıl

Yazar: Ksder | Kategori: Duyurular | 13. Ara. 2010

De?erli Üyelerimiz,
Hepinizin yeni y?l?n? candan kutlar, sizlere sa?l?kl? mutlu ve ba?ar?l? bir y?l temenni ederim.
Sevgilerimle,
Ba?kan Perihan Baykal
jordan 11 low bred jordan retro 7 jordan 5 midnight navy low bred 11s jordan 11 low bred low bred 11s jordan 7 hare jordan 5 jordan retro 11 playoffs low bred 11s jordan 8 jordan retro 7 [...]

лобановский супермаркет класс