Aralık 2009

Ocak 2010 Geleneksel İstanbul Temalı Sergi

Yazar: admin | Kategori: Duyurular | 8. Ara. 2009

Galata Kulesi

Kadıköy Sanatçılar Derneği geleneksel Ocak ayı sergisinin 2010 yılı teması İstanbul olacaktır. Katılımlarınızı bekliyoruz. Eserlerin en uzun kenarının 70 santimetreyi geçmemesi gerekmektedir. Her sanatçı 4 eser ile katılabilir. Sergi katılım ücreti 75 TL’dir.

личные

Derneğimizin Uludağ Gezisi

Yazar: admin | Kategori: Etkinlikler | 8. Ara. 2009

Uludağ Gezisi

Kadıköy Sanatçılar Derneği üyelerinin Uludağ gezisindeki fotoğrafları. Tüm fotoğrafları görmek için giriniz.

лобановский супермаркет класс

404 Wwwtelecomservice.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

wwwtelecomservice.com